Opskrifter

Jeg har ikke altid prioriteret mad så højt. Jeg er typen som før i tiden hellere sov tyve minutter længere og skippede morgenmaden - OG frokosten - for at kunne blive liggende under dynen. Og sjovt nok hænger det hele sammen. Nu hvor jeg vælger at stå op og få lavet mig en god morgenmad og sørger for en frokost, er dagene heller ikke fulde af cravings, træthed, spandevis af kaffe og dårlige valg. Her vil du løbende finde nye opskrifter. Hvad enten du søger morgenmad, frokost til jobbet eller nærende aftensmad. Jeg ved om nogen, at sund mad skal smage godt, ellers ryger vi direkte tilbage i de gamle mønstre igen, hvor vi kan leve af kaffe en hel dag og om aftenen gå amok i slik og kage. Disse opskrifter er både nærende og smager fantastisk. Velbekomme.

Morgenmad

Måltidet som jeg før i tiden altid sprang over, for at sove en smule længere. I dag er jeg blevet klogere og ved, at min morgenmad ændrer min dag fuldstændig. Jeg får ikke cravings på samme måde og min energi er meget bedre og stabil i løbet af dagen. Nogle dage spiser jeg en omelet derhjemme og andre dage, hvor sulten ikke er så stor, laver jeg en lækker og nærende to-go-smoothie, som jeg nyder i løbet af morgenen. Her finder du helt sikkert også opskrifter som passer til dig og din morgenrutine. Velbekomme.

Frokost & Madpakker

Ligesom med min morgenmad, så sprang jeg før i tiden oftest frokosten over. Jeg havde ikke tid om morgenen til at lave en madpakke, så HVIS jeg spiste frokost, blev det oftest et hurtigt valg fra Netto i løbet af dagen. Ellers kunne jeg fint køre på kaffe - og måske en bastogne-småkage. Men nu bliver min frokost ofte lavet dagen før. Jeg laver altid min madpakke efter aftensmaden, så jeg enten får rester med eller noget andet, som kan laves nu hvor jeg alligevel ér i køkkenet. Her finder du mine opskrifter på frokost og madpakker. Velbekomme. 

Aftensmad

Kender du det der evige spørgsmål til din bedre halvdel: "skat, hvad skal vi spise i aften?". Suk. Det kender jeg lidt for godt. Klokken er 16, man har lige fået fri og holder nu ude foran Rema1000 og søger Google tynd for aftensmadsopskrifter - og hvad sker der? Man ender med en af de 5-6 retter, som man plejer at lave. Fordi det kender man og det er nemt. Mine opskrifter er stadig nemme - og der er både simreretter, de hurtige, weekendsmad og børnevenligt. Velbekomme.

 

Desserter

Når det skal være ekstra lækkert, så findes der jo ikke noget bedre end dessert, hvis du spørg mig. Jeg er et rigtigt madøre. Jeg elsker mad og jeg KNUSELSKER dessert. Så har du noget at fejre, så er det desserttid (det kan også være værd at fejre en højhellig onsdag med en dessert). Her er mine forslag til lækre desserter, som ikke slår dig fuldstændig ud af sukkerchok. Velbekomme.

Snacks

Er du en snack-type som mig der godt kan lide at "hapse" lidt hele dagen? Eller har du børn, som har brug for lidt efter skoletid inden aftensmad? Yes - sådan er det i hvert fald her hos os. Nogle perioder har jeg større behov for at spise imellem måltiderne end andre. Det er forskelligt - og det kender du sikkert godt. Der er jo ikke to dage der er ens. For ikke at gå ombord i slik-skabet allerede mandag eftermiddag, så er det en god idé, at have forskellige snakcs i hjemmet, så vi kan vælge noget godt til vores krop og sind. Snacks er faktisk en god måde at få masser af grønt indenbords med en lækker dip eller lignende, så jeg har samlet en masse lækre og sunde snacks du og din familie kan hoppe ombord i. Velbekomme.