Ahhhhh, forår! Solskin, fuglekvidder og iskolde drikke. Det er ren velvære for mig. Jeg gav mig derfor i kast med en ny ice tea til de kommende solskinsdage. Frisk og lækker, men uden alt for meget sukker. Det blev til ice tea med hibiscusblomster, rosenknopper og citron. Mmmmmmums siger jeg!

Ingredienser:

  • 1 spsk. tørrede hibiscusblomster
  • 4-5 rosenknopper
  • 1/2-1 citron i skiver (en lille eller 1/2 stor)
  • Sukrin Gold (eller andet sødemiddel – det kunne også være honning)
  • 1 liter kogende vand

Tip: Kom gerne 1/2 vaniljestang i det blandingen for ekstra sødme

Bland alle ingredienser i en flaske eller stor skål. Rør det gerne lidt rundt. Lad blandingen stå natten over eller mindst 6 timer. Hæld nu blandingen igennem en sigte, så du kun har væsken tilbage. Sød den efter ønske.

Den smager helt fantastisk med masser af isterninger og et par ekstra skiver citron og frosne hindbær.

Hvis du hellere vil have en drink med lidt mere “fylde” så skal du virkelig prøve min Beet’n Sweet smoothie. Den er fuld af vitaminer og kærlighed.